Massagebehandlingar

Hos oss får du tid att slappna av och återhämta dig

Massage som verkligen hjälper

Vi erbjuder klassisk massage för att återställa spända muskler till ett mer avslappnat tillstånd. Förutom vanligt massage arbetas det även med triggerpunkter under själva massagebehandlingen. Vår typ av massage kan upplevas tuff, men det är självklart du som kund som bestämmer om din massage ska vara för avslappning eller för rehabilitering. Massage är en friskvårdande behandling, vilket är optimalt för dig på jobbet oavsett om du behöver slappna av en stund eller hjälpa kroppen att återhämta sig från slitningsskador. Hos oss har du en välutbildad massör som tar hand om dig och dina arbetskollegor. Massage är viktigt och skapar mer hållbara människor med god hälsa. Här kan du även betala med ditt friskvårdsbidrag!

Kontakta oss

Nedan kan du läsa mer om massagebehandlingarna vi erbjuder.

Triggerpunktsbehandling

En triggerpunkt strålar ut smärta till sitt eget utstrålningsområde utan att musklerna arbetar. Detta kan ge upphov till obehaglig smärta, speciellt när man sitter i en avslappnad ställning. Triggerpunkter uppstår oftast genom statisk belastning av en muskel, d.v.s. låg belastning under en lång period. Vår behandling inriktar sig på att inaktivera triggerpunkten, gen0m att få den spända muskelfibersträngen avslappnad. Detta uppnås genom en variant av stretch- och avslappningstekniker.

Gravidmassage

Det finns flera argument till att få gravidmassage. Bara att få slappna av en stund är otroligt viktigt, då du som gravid kan känna dig stressad och få spänningar i kroppen. Vid massage frigörs endorfiner, ett lyckohormon som hjälper kroppen att slappna av. Vid massage ser du även till att förebygga eventuella svullnader i fötter och ben, något som kan förekomma hos gravida.

Aromamassage

Aromamassage, en massage för dig som vill varva ned och få en stund av skön avkoppling. Den mjuka massagen med aromatiska oljor verkar rogivande och reducerar stress och spänningar. Andra positiva effekter av aromamassage är ökad blodcirkulation och minskad stelhet.

Fibromassage

Fibromassage är en helkroppsmassage som utförs med speciella grepp och lätta strykningar, anpassad för personer med kroniska smärtor men passar även dem som har stressymtom eller sömnproblem.

Migränkontroll

Migrän kan ta sig an olika uttryck och varierande intensitet. Detta är något som människor kämpar mot. Migränkontroll hjälper dig att ta tillbaka makten över tillvaron och kontroll över din migrän.

Djupmassage

Djupmassage är den klassiska massagemetoden som ser till att dina muskler slappnar av i hela kroppen. Minska trötthet, värk i rygg och förbättra blodcirkulationen med djupmassage.